صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک

بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان جاسک

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک از نخستین بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به جنوب شرق استان و شهرستان جاسک خبر داد.

دکتر عباس ابراهیمی گفت: دکتر فرشیدی با حضور در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) شهرستان جاسک از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و با عیادت از بیماران از آنها دلجوئی کرد و همچنین از نحوه ارائه خدمت پزشکان و پرستاران با بیماران به گفتگو پرداخت.

دکتر ابراهیمی ارائه توضیحاتی به دکتر فرشیدی به توسعه بخش اورژانس، راه اندازی و تجهیز بخش LDR  ( تحت های زایمانی تک نفره) و همچنین آغاز عملیات ساخت مجتمع 8 واحدی متخصصین در این بیمارستان اشاره کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت شهری رازی بررسی نحوه خدمات دهی این مرکز از جمله واحد دندانپزشکی، واحد مامایی، بهداشت خانواده را مورد ارزیابی و پایش قرار داد.

دکتر فرشیدی در این بازدیدها بر تلاش مدیریت کادر بهداشتی و درمانی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات رسانی به مراجعه کنندگان تاکید کرد .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به منظور ارزیابی پیشرفت پروژه عمرانی مرکز خدمات جامع سلامت گوان که با 500 متر مربع مساحت و 4 هزار و 550 نفر جمعیت روستایی تحت پوشش است؛ بازدید داشت.

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گنگان دیگر برنامه های سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سفر به جاسک بود.

در سفر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به شهرستان جاسک معاون بهداشتی، معاون درمان، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مسئول ستاد گسترش معاونت بهداشتی  وی را همراهی کردند.

تاریخ درج خبر : شنبه ٢٤ فروردين ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٥١١ | تعداد نمایش خبر : 198