صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک:
بهورز بنیادی ترین رکن نظام سلامت است

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک از پایش و ارزیابی عملکرد مرکز خدمات جامع سلامت گابریک توسط تیم ستادی بهداشتی با حضور معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان خبرداد.

در این بازدید اجرای هر یک از برنامه های خود مراقبتی میانسالان و سالمندان، مادران باردار، سلامت روان، بیماریهای واگیر و غیر واگیر و دیگر شاخص های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشتی ستاد مورد ارزیابی قرارگرفت.

دکتر عباس ابراهیمی با اشاره به بررسی روند ثبت اطلاعات پرونده سلامت الکترونیک گیرندگان خدمت در سامانه یکپارچه سلامت سیب گفت: محیطی ترین واحد ارائه خدمات در نظام شبکه بهداشتی و درمانی کشور و مستقر در روستا که تحت نظارت مرکز بهداشتی درمانی روستا فعالیت می کند خانه بهداشت است.

دکتر ابراهیمی افزود : بهورز بنیادی ترین رکن نظام سلامت است که رسالتش ارتقاء سطح سلامت جامعه روستایی است.

مدیر گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک نیز در این بازدید تجهیزات و وسایل مورد نیاز خانه بهداشت ها و مرکز مطابق با چک لیست پایش بررسی کرد و موارد مورد نیاز را در دستور کارخود قرارداد.

در جلسه ای که پس از بازدید خانه بهداشت های این مرکز تشکیل شد؛ دکتر ابراهیمی ضمن تشکر از زحمات پزشک و پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت گابریک و تیم پایش که در روند پایش بصورت مستمر فعالیت می کنند؛ برنامه پایش و نظارت را مسیری برای کمک و بهبود بخشیدن شاخص های بهداشتی و برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت جهت ارائه خدمات بهتر عنوان کرد.

مرکز خدمات جامع سلامت گابریک در 80 کیلومتری شرق شهرستان جاسک قراردارد.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ١١ دی ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٧٢٤ | تعداد نمایش خبر : 164