صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک

در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی جاسک مطرح شد:
آب ناسالم و غیر بهداشتی، عامل بیماریهای گوارشی و عفونی است

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان که با حضور فرماندار و روسای ادارات برگزار شد؛ گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات شهرستان جاسک تامین آب سالم و بهداشتی روستائیان است؛ که امیدواریم با تامین زیرساختهای لازم توسط مسئولان زیربط این امر محقق شود.

دکتر عباس ابراهیمی افزود: یکی از عوامل بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا از جمله بیماریهای گوارشی و عفونی عدم استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی است. لذا باید هر فرد به آب طبیعی و سالم دسترسی داشته باشد. هر چند در سالهای اخیر به علت کمبود بارندگی و خشکسالی ها در هرمزگان با مشکل کم آب مواجه بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه 75 درصد از مسئولیت تامین سلامت جامعه بر عهده سایر ارگانها، ادارات، سازمانهای مردم نهاد و مردم است؛ عنوان کرد: مشارکت در تامین سلامت جامعه امری ضروری است و حوزه بهداشت و درمان بدون همراهی سایر سازمانها و مردم به تنهایی نمی تواند این رسالت مهم را به سر انجام برساند.

دکتر ابراهیمی از دیگر مشکلات بهداشتی شهرستان جاسک را در حوزه مدیریت پسماند و دفن بهداشتی زباله ها عنوان کرد و ابراز داشت: امیدواریم در خصوص راه اندازی سایت جدید دفن زباله در شهرستان اقدامات لازم صورت گیرد.

فرماندار شهرستان جاسک با تاکید بر آموزش عمومی بهداشت در سطح جامعه گفت: بهداشت از اهمیت بالایی برخوردار است و تحقق توسعه پایدار با داشتن جامعه ای سالم اتفاق خواهد افتاد.

مهندس محمد رادمهر بیان کرد: با توجه به اهمیت این شورا، جلسات آن باید بصورت منظم برگزار شود. لذا تصمیمات و مصوبات کارگروه نقش مهمی در تامین سلامت و امنیت غذایی شهرستان خواهد داشت.

وی با بیان اینکه نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی موجب آرامش و امنیت غذایی مردم خواهد شد اظهار کرد: در بازرسی از نانوایی ها نهایت دقت جهت کیفیت نان صورت پذیرد. و بازدیدهای مشترک ادارات مرتبط از مراکز عرضه مواد غذایی تداوم داشته باشد.

رادمهر به کلرزنی و بهداشت آب آشامیدنی با هدف انهدام عامل های میکروبی بیماری زا و کنترل میکروارگانیسم ها در شبکه آب رسانی نیز اشاره کرد؛ و اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بهداشتی به علت عدم برخوردای از آب آشامیدنی سالم است. تامین آب سالم موجب ارتقاء سطح سلامت جامعه خواهد شد.

تاریخ درج خبر : شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٢٥٤ | تعداد نمایش خبر : 123