صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندرعباس

همزمان با زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری بستک صورت گرفت؛
آماده باش کامل مراکز درمانی و فوریت های پزشکی هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان از آماده باش کامل بیمارستانها، مراکز درمانی و فوریت های پزشکی استان همزمان با زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری کوخرد شهرستان بستک خبر داد.

دکتر حسین فرشیدی گفت: همزمان با وقوع زلزله شهرستان بستک جلسه مدیریت بحران، (کارگروه بهداشت و درمان در حوادث و بلایا) با هدف ارزیابی زلزله و همچنین برقراری ارتباط و هماهنگی با مدیران شاغل در محل حادثه، برگزار شد.

دکتر فرشیدی افزود: آماده باش بیمارستانها، و همچنین آمادگی کامل بخش های مختلف مراکز درمانی جهت پذیرش و بستری مصدومین احتمالی در بیمارستان های بستک، بندرخمیر، شهید محمدی بندرعباس، صاحب الزمان بندرعباس و ارتش از اهم مصوبات جلسه کارگروه بهداشت و درمان در خصوص زلزله بستک بود.

وی با اشاره به لغو مرخصی های پزشکان و کادر درمانی مذکور تا ۴۸ ساعت آینده، افزود: دپوی داروهای مورد نیاز برای مداوای مجروحین احتمالی، آماده باش یک تیم درمانی واکنش سریع برای حمایت درمانی احتمالی در بیمارستان بستک، آماده باش اورژانس پیش بیمارستانی  در تمام پایگاه ها، آمادگی اتوبوس آمبولانس جهت اعزام در صورت لزوم، حضور آمبولانس هوایی در منطقه و اعزام تیم های ارزیاب به منطقه از دیگر مصوبات این جلسه بود.

دکتر فاطمه نوروزیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه تمامی امکانات درمانی جهت هرگونه اتفاق یا حادثه ای بسیج شده است؛ گفت: تاکنون پس از اعلام این حادثه هیچ گونه پیامی مبنی بر دریافت کمک و یا درخواست خدمات درمانی از مراکز درمانی و مرکز فوریت ها گزارش نشده است.

دکتر نوروزیان ابراز کرد: بیمارستان های شهرستان بندرخمیر، بستک و همچنین مرکز درمانی در کوخرد از هر لحاظ در آمادگی کامل به سر می برند؛ همچنین تمامی کادر درمانی واقع در شهرستان های بندرخمیر و بستک و مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان هرمزگان در آماده باش کامل به سر می برند.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٩٦٣ | تعداد نمایش خبر : 152