با هدف بهبود وضعیت تغذیه در شهرستان بشاگرد؛
جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه در شبکه بهداشت بشاگرد برگزار شد

جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه با حضور مسئولین واحدهای ستادی با هدف بهبود وضعیت تغذیه در شهرستان بشاگرد، در محل دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشاگرد برگزار شد.

مجید ایروانی مفرد، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشاگرد گفت: تغذیه یکی از مهمترین بخش های زندگی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با توجه به رواج عادت های بد تغذیه ای، نیازمند به برنامه ریزی دقیق جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به تغذیه است.

زینب پور غیب الهی، کارشناس سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشاگرد اظهار کرد: امروزه تغذیه بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است و مطالعات نشان می دهد عامل بسیاری از مرگ و میرها و بیماری های مختلف از جمله بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و غیره ریشه در تغذیه دارد.

پور غیب الهی در پایان افزود: با توجه به اینکه تکنولوژی و زندگی ماشینی، روز به روز در حال پیشرفت است، فعالیت فیزیکی هم کمتر شده و پیامد آن چاقی و اضافه وزن در جامعه زیاد شده است.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٨ دی ١٣٩٦  |  کد خبر : ١٠٤٦١ | تعداد نمایش خبر : 214