برگزاری مراسم روز ماما در شهرستان بستک

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک ضمن تبریک گرامیداشت روز ماما گفت: سلامت مادران از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ مادران تامین کننده نیازهای عاطفی، روانی و همچنین تامین کننده آرامش فرزندان خود هستند.

دکتر فروغ خردمند افزود: مادر نقش اساسی در تشکیل خانواده سالم و به تبع آن جامعه سالم را به عهده دارد.

وی یادآور شد: در نظام گسترده بهداشت و درمان ماماها نقش چشمگیری در ارتباط با سلامت جامعه ایفاء می کنند؛ که این تلاش مقدس ستودنی است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک با اهداء لوح تقدیر از زحمات ماماهای شاغل در بخش بهداشت و درمان شهرستان بستک تشکر کرد.

این مراسم با حضور دکتر خردمند سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک، دکتر کهن رئیس بیمارستان فارابی و پرسنل اداری ستاد شبکه و بیمارستان فارابی بستک برگزار شد.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦٥٩ | تعداد نمایش خبر : 380