صفحه اصلی > آرشیو خبر

پیام دکتر حسین فرشیدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان به مناسب کسب رتبه در جشنواره شهید رجایی

«پیروزی، پرشی دارد به بلندای آسمان که همواره دل را شاد و لحظه‌ها را ماندگار می‌سازد».

سپاس بیکران خداوند سبحان را که بار دیگر با تلاش جمعی و همدلی کلیه اساتید، مدیران و کارکنان، شاهد درخشش نام دانشگاه علوم پزشکی در میان دستگاههای اجرایی برتر استان هرمزگان بودیم. انتخاب شایسته و احراز رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی در زمینه اجرای اقدامات برجسته در بیست و دومین جشنوره شهید رجایی مایه مباهات و افتخار است.

بی شک کسب این موفقیت بیانگر حسن تدبیر، برنامه ریزی منظم و مؤثر و تلاش‌های بی شائبه مدیران و کارکنان و حاصل فعالیت نیروهای مخلص و ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است که دانش، انگیزه و توان خود را صرف بالندگی مجموعه و التیام آلام همنوعان می کنند.

تلاش همکاران گرامی در کسب این افتخار، شایسته ارزنده‌ترین سپاس‌هاست. بدینوسیله مراتب تجلیل خود را از تلاش های سازنده و شبانه روزی تمامی مدیران و کارکنان پرتلاش، متعهد و متخصص که  نقش بسزایی در کسب این دستاورد ایفا نمودند، خالصانه ابراز می نمایم.

امید است با تلاش مستمر و همکاری جمعی شاهد تداوم موفقیت های دانشگاه باشیم و همچنان مصمم و هدفمند به سوی قله‌های تعالی و تحقق اهداف نظام سلامت حرکت نماییم. از درگاه خدواند بزرگ برای همه همکاران بزرگوار در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، سلامت و سعادت همراه با افتخارات بی شمار آرزو دارم.

موفقیت یک نقطه نیست بلکه جریانی پیوسته است؛ امیدوارم همیشه در جریان موفقیت بمانید.

دکتر حسین فرشیدی

رئیس دانشگاه

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٢٤ شهريور ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٦٧٦ | تعداد نمایش خبر : 262