صفحه اصلی > آرشیو خبر

همایش اهداء عضو، اهداء زندگی در شهرستان بستک برگزار شد

همایش اهداء عضو، اهداء زندگی با هدف فرهنگسازی و با شعار "من در توأم تو با من زندگی کن" به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک برگزار شد.

دکتر محمود حسین پور، رییس واحد اهداء عضو استان، در این همایش که با حضور فرماندار، خطیب و امام جمعه اهل تسنن، نماینده ولی فقیه و جمعی از مسئولین و بزرگان شهرستان بستک انجام شد، گفت: از ابتدای راه اندازی واحد اهداء عضو استان از آبان ماه سال گذشته تا کنون،  از  ۱۸ مورد مرگ مغزی اهداء عضو انجام شده و بیش از ۵۰ بیمار نیازمند عضو پیوندی دریافت کرده اند.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر 596 بیمار دیالیزی در استان داریم که نیازمند دریافت عضو پیوندی هستند تا بتوانند به زندگی با کیفیت بهتر  ادامه دهند. قطعاً برگزاری همایش های از این دست می تواند تأثیر به سزایی در ارتقاء سطح آگاهی آحاد جامعه در مورد اهداء عضو داشته باشد.

فرماندار شهرستان بستک نیز در این همایش گفت: من افتخار می کنم که عضو انجمن اهداء عضو هستم. وی اهداء عضو را کاری خداپسندانه دانست که می تواند نجات بخش جان یک فرد، یک خانواده و حتی یک جامعه باشد.

شیخ بویه، رییس انجمن دینی شهرستان بستک با اشاره به آیه 32 سوره شریفه مائده، گفت: در این آیه کلمه "الناس" به معنی عام انسان بوده و ربطی به دین و مذهب و نژاد فرد ندارد.

وی افزود: اهداء عضو پس از تأیید مرگ مغزی توسط پزشکان و متخصصین، به فرد نیازمندی که حیاتش به آن بستگی دارد و یا این عضو نقش عمده ای در سلامتی وی دارد، جایز است.

وی در ادامه گفت: فروش اعضاء بدن حرام می باشد و انتفاع از آن نیز مجاز نمی باشد.

در ادامه این همایش، امام جمعه و نماینده ولی فقیه، خطیب و امام جمعه اهل تسنن و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستک هر کدام به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن تشویق این امر خداپسندانه از مردم شریف شهرستان بستک  خواستند که عضو انجمن اهداء عضو شوند.

در حاشیه این مراسم، شرکت کنندگان در این همایش، در سایت اهداء عضو ثبت نام و کارت اهداء عضو دریافت نمودند.

تاریخ درج خبر : جمعه ١٥ شهريور ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٦٣٣ | تعداد نمایش خبر : 141