صفحه اصلی > آرشیو خبر

در دومین روز از هفته دولت صورت گرفت:
بهره برداری از بخش های دیالیز و تالاسمی در بیمارستان شهدا بندرلنگه

پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان بندرلنگه باحضور استاندار هرمزگان و دکتر فرشیدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به بهره برداری رسید.

در دومین روز از هفته دولت با حضور دکتر همتی استاندار هرمزگان، آیت الله رکنی امام جمعه شهرستان بندرلنگه، دکتر فرشیدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و دکتر حسین پور معاون بهداشتی دانشگاه، پروژه های بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهدا شهرستان بندرلنگه مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.

این پروژه ها در بخش درمان شامل بخش دیالیز با ظرفیت ۱۲ تخت و بخش تالاسمی با ظرفیت ۸ تخت در بیمارستان شهدا بندرلنگه می باشد که با اعتبار ۵ میلیارد ریال و با کمک خیرین بندرلنگه ساخته و تجهیز شده است.

همچنین در حوزه بهداشت، ۹ باب محل زیست پزشک و ۲ باب محل نگهبان سرایداری در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان می باشد که با اعتباری بالغ بر ۹میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در قالب طرح مشارکتی استانداری هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی ساخته و تجهیز شده است.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٥ شهريور ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٥٤٩ | تعداد نمایش خبر : 185