صفحه اصلی > آرشیو خبر

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناسبت آغاز هفته دولت و روز کارمند

هفته اول شهریور ماه، به یاد دو معلم اخلاق و انسانیت و معرفت شهیدان رجایی و باهنر "هفته دولت" نامگذاری شده است. این مناسبت، یادگاری بزرگ از تجلی راستین خدمتگزاری بی منت، صادقانه و خالصانه است.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این دولتمردان عمل و اندیشه، هفته دولت و روز کارمند را به همه تلاشگران عرصه خدمت و سازندگی به ویژه همکاران عزیزم در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تبریک و شادباش عرض می نمایم.

امید است با تاسی به ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر، آنان را سرمشق خود قرار داده و این فرصت را مغتنم بدانیم تا افق های جدیدی برای توسعه و پیشرفت در راستای اهداف نظام سلامت ترسیم کنیم و برای رشد و تعالی سلامت جامعه و سرافرازی ایران عزیز گام های بلندتر و استوراتری برداریم.

تندرستی و پیروزی روز افزون همه خدمتگزاران دولت را از درگاه خالق یکتا خواستارم.

دکتر حسین فرشیدی

تاریخ درج خبر : شنبه ٢ شهريور ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٥٣٢ | تعداد نمایش خبر : 164