صفحه اصلی > آرشیو خبر

با حضور استاندار هرمزگان؛
مرکز خدمات جامع سلامت سعادت بندرعباس افتتاح شد

همزمان با آغاز هفته دولت مرکز خدمات جامع سلامت سعادت بندرعباس با حضور استاندار هرمزگان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جمعی از مسئولین استانی به بهره برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: این مرکز با مساحت 620 مترمربع و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان از محل اعتبارات کمک خیرین و بهداشت و درمان ساخت، و امروز افتتاح شد.

دکتر حسین فرشیدی افزود: مرکز خدمات جامع سلامت سعادت با یک پایگاه بهداشتی جمعیتی بالغ بر 28 هزار نفر تحت پوشش دارد و خدمات بهداشتی درمانی سطح یک را به همشهریان ارائه می نماید.

دکتر فرشیدی اظهار کرد: همزمان با افتتاح این پروژه در هفته دولت 52 پروژه بهداشتی و درمانی در سراسر استان به بهره برداری می رسد، که  14 مرکز خدمات جامع سلامت، 32 زیست پزشک و تیم سلامت در مناطق روستایی، 5 خانه بهداشت و یک تسهیلات زایمانی می باشند.

تاریخ درج خبر : شنبه ٢ شهريور ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٥٣١ | تعداد نمایش خبر : 220