صفحه اصلی > آرشیو خبر

در راستای استقرار پرونده الکترونیک سلامت صورت گرفت؛
راستی آزمایی اطلاعات مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت در هرمزگان

در راستای استقرار پرونده الکترونیک سلامت و لزوم در اختیار داشتن اطلاعات صحیح مراکز ارائه دهنده خدمت،  کمیته اطلاعات ستاد مذکور در گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل شد.

دکتر کمال زاده دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت در این خصوص گفت: اطلاعات دقیق و به هنگام،  پایه و اساس پیشرفت هر پروژه می باشد که گروه آمار دانشگاه با تشکیل کمیته اطلاعات در تعامل با متولیان داده در معاونت های تابعه تصمیم به جمع آوری اطلاعات دقیق و به روز گرفت.

مریم رضایی رئیس گروه آمار گفت: نخستین جلسه این کمیته  به منظور راستی آزمایی اطلاعات بهداشتی با مدیران معاونت بهداشتی برگزار شد.

رضایی افزود: پس از برگزاری نشست های تخصصی با مسئولین و کارشناسان معاونت غذا و دارو و معاونت درمان، اطلاعات تمام مراکز ثبت شده در سامانه یکپارچه اطلاعات مراکز وزارت بهداشت، صحت سنجی، ویرایش و ثبت گردید.

وی ابراز کرد از دیگر نتایج تشکیل این کمیته شناسایی بیش از 36 مرکز درمانی و بهداشتی بوده که درخواست اخذ شناسه سیام آنها به وزارت ارسال شد.

تاریخ درج خبر : جمعه ١٠ خرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٨٦٠ | تعداد نمایش خبر : 593