صفحه اصلی > آرشیو خبر

برگزاری جلسه مشترک هماهنگی برنامه های گروه آمار دانشگاه با وزارت بهداشت

نخستین جلسه هماهنگی برنامه های گروه آماردر  سال 98 با حضور کارکنان گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات  دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و اعضا کمیته کشوری آمار ومعاونت آمار وزارت متبوع به صورت انلاین برگزار شد.

مریم رضایی رئیس گروه آمار دانشگاه و عضو کمیته کشوری ارتقا نظام آمار گفت: به منظور ایجاد هماهنگی و انسجام در برنامه های سال جاری گروه آمار سراسر کشور، مقرر شد برنامه زمانبندی انجام فعالیت ها طبق تجارب دانشگاه ها تدوین گردد که این پیشنهاد با موافقت حاضرین در جلسه مصوب گردید.

رضایی افزود: می توان برنامه عملیاتی اختصاصی مطابق با شرایط بومی هر دانشگاه و در راستای برنامه مشترک تدوین نمود و آمادگی این دانشگاه را برای راهنمایی و مشاوره در این خصوص با توجه به انجام این مهم توسط گروه آمار هرمزگان در سالهای اخیر اعلام کرد.

گروه آمار هرمزگان از طرف معاونت آمار وزارت بهداشت به عنوان نماینده تدوین سند بازنگری آیین نامه آمار انتخاب شد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٨٠٥ | تعداد نمایش خبر : 497