صفحه اصلی > آرشیو خبر

برگزاری کارگاه داشبوردهای مدیریتی ویژه کارشناسان آمار دانشگاه علوم پزشکی

رییس گروه آمار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در راستای توانمند سازی کارکنان حوزه آمار دانشگاه کارگاه آموزشی داشبوردهای مدیریتی با حضور کارشناسان و رابطین آماری واحدهای تابعه توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

مریم رضایی گفت: داشبورد به مدیران این امکان می دهد تا با تعریف، نظارت و تحلیل شاخص های کلیدی عملکرد در ایجاد تراز بین اهداف و فعالیتها، نمایان سازی فعالیت های سازمان و ایجاد یک محیط نمایش مشترک بین اهداف و فعالیت ها برای تصمیم سازی درست و کارآمد اقدام نمایند.

رضایی افزود: بمنظور ارتقا سطح تخصصی این مهم بعنوان الزام آموزش های تخصصی لحاظ شد و در گام نخست دوره آموزشی داشبورد سازی برگزار گردید.

مهندس حسینی کارشناس تحلیل گر گروه آمار و مدرس دوره در این زمینه گفت: داشبوردهای مدیریتی سیستم های نرم افزاری نوینی هستند که به سازمان ها در جهت غنی سازی اهداف با استفاده از اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها کمک می کنند.

حسینی بیان کرد: این دوره با هدف آشنایی مخاطبین با مفاهیم طراحی و ساخت داشبورد‌های مدیریتی و همچنین ابزارها، روش‌ها و نحوه پیاده‌سازی آنها برگزارشده است.

وی خاطر نشان کرد: مخاطبین در این دوره با چند نرم افزار داشبورد ساز آشنا شدند و در کارگاه عملی، نحوه استفاده از یک نرم افزار منتخب آموزش داده شد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٠ دی ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٧١٤ | تعداد نمایش خبر : 289