صفحه اصلی > آرشیو خبر

توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صورت گرفت؛
تقدیر از کارکنان گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در راستای کسب 5 مقام و لوح تندیس کشوری توسط واحد آمار دانشگاه در نخستین همایش ملی استفاده آمار در نظام سلامت که در آبانماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران  برگزار شد از مدیر و کارکنان  مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  تقدیر کرد.

رییس گروه آمار دانشگاه پس از ارائه گزارش همایش استانی و ملی آمار، حمایت و توجه رییس دانشگاه را  موجبات دلگرمی، انگیزه و از دلایل  مهم کسب موفقیت های این گروه برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نقش کلیدی این مدیریت در دانشگاه اشاره کرد و  ضمن خوشحالی و ابراز رضایت از عملکرد  گروه آمار دانشگاه، به اهمیت استفاده و کاربرد آمار و اطلاعات توسط معاونین و مدیران دستگاه تاکید نمود.

دکتر داودی به پاس کسب افتخار در همایش کشوری آمار با اهدائ لوح تقدیر از کارکنان حوزه آمار تجلیل کرد. مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز لوح تندیس افتخارات کسب شده را به رسم یادبود به رییس دانشگاه تقدیم نمود.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٥٩٤ | تعداد نمایش خبر : 391