صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت غذا و دارو 


مقاله / نگاهی اجمالی بر محصولات تغییر یافته ژنتیکی
با افزایش روز افزون جمعیت و محدودیت سطح زیر کشت، استفاده از زیست فناوری برای ارتقاء کیفیت و کمیت مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته
 ١٠:٢٥ - سه شنبه ٨ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
افتتاح نمایشگاه تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و صنایع وابسته به آن در بندرعباس
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افتتاح نمایشگاه تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و صنایع وابسته به آن در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی بندرعباس خبر داد.
 ١٤:٣٩ - چهارشنبه ١١ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کیک های تولیدی کارخانجات کشور سالم و استاندارد هستند و تاییدیه بهداشتی دارند / شهروندان مواد غذایی با بسته بندی باز و مخدوش نخرند
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ارتباط با موضوع کیک های حاوی قرص و یا کپسول که در خبرهای غیر رسمی و در بین برخی افراد جامعه دست به دست می شود گفت: با اطمینان اعلام می کنیم محصولات تولیدی در کارخانجات داخلی طبق بررسی های متعددی که انجام شده هیچ گونه آلودگی نداشتند؛ فقط لازم است شهروندان محصولات شناخته شده و معتبر را که دارای علامت استاندارد و برچسب اصالت می باشند، از مغازه ها و فروشگاههای معتبر تهیه و با خیال راحت استفاده کنند.
 ٢٢:٠٧ - شنبه ٩ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی با مرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله
تفاهمنامه همکاری مشترک بین مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با مرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج ) به امضا رسید.
 ١٣:٣٢ - يکشنبه ١٩ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
وضعیت تامین و توزیع دارو در هرمزگان مطلوب است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جلسه ستاد دارویی هرمزگان که با حضور مدیر اداره نظارت و ارزیابی دارو، مدیران شرکتهای توزیع دارو و نماینده انجمن داروسازان برگزار شد گفت: وضعیت تامین و توزیع دارو در هرمزگان مطلوب است.
 ١٣:١٨ - يکشنبه ١٩ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>