صفحه اصلي > اخبار سازمان 


پلمپ دو واحد نانوایی متخلف در شهر قشم توسط بازرسین مرکز بهداشت
 

دو واحد نانوایی در شهر قشم بدلیل عدم رعایت موازین و مقررات بهداشتی توسط بازرسین مرکز بهداشت پلمپ گردید.

دکتر بهزادی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم با اعلام  این خبر افزود: لزوم توجه به نان به عنوان ماده با ارزش غذایی و رعایت مسایل بهداشتی  در نانوایی ها از اهمیت ویژه ای برخودار می باشد که به همین طرح تشدید بهداشت محیط شهرستان قشم با هدف بازدید از نانوایی های سطح شهرستان از  مرداد ماه سالجاری در دستور کار قرار گرفت.

وی اظهار کرد: طی بازدید های بعمل آمده برای ده واحد نانوایی اخطاریه پلمپ صادر و دو نانوایی نیز بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی علی الخصوص عدم رعایت بهداشت فردی کارگران پس از طی مراحل قانونی پلمپ و پرونده تخلف به دادگاه تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 دکتر بهزادی ابراز کرد : بسته بندی و عرضه نان در کیسه های پلاستیکی غیر بهداشتی است؛ که در مرحله بعدی طرح تشدید این امر در بازرسیها مورد توجه قرار خواهد گرفت و با عرضه کنندگان این نوع نان برخورد خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: محور اصلی فعالیت های وزارت بهداشت آموزش، راهنمایی و مشاوره است در صورتی که مشکل خاصی بروز کند و ما مجبور به استفاده از قوه قهریه شویم پرونده متخلف بهداشتی برای جرایم نقدی به مراجع قضایی ارسال و ضمن اینکه بین 15 تا 60 روز برای رفع نواقص مشاهده شده به متصدی مربوطه فرصت رفع مشکل داده می شود و در غیر اینصورت در بازدیدهای بعدی اخطار تعطیلی ظرف مدت 24 تا 48 ساعت داده می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم با اشاره به اینکه رعایت مسایل بهداشتی در نانوایی نیازمند فرهنگ سازی است؛ خاطرنشان کرد: در فرهنگ ما ایرانی ها، نان از قداست خاصی برخودار است؛ لذا کارگران نانوایی ها نیز باید به این امر توجه داشته باشند  ضمن اینکه مشکلات موجود در نانوایی ها نیز نشات گرفته از همین مسایل ابتدایی عدم رعایت مسایل در بهداشت فردی در نانوایی ها است.

دکتر بهزادی ادامه داد: طبق قانون ملی مبارزه با دخانیات، کاربرد مواد دخانی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی ممنوع است؛ بنابراین کارگران نانوایی ها نیز نباید در حین کار مواد دخانی مصرف کنند و همچنین بعد از رفتن به دستشویی دستان خود را متناسب با آموزش های علمی داده شده به خوبی بشویند.

 بهزادی تصریح کرد: کارگران نانوایی ها باید قبل از اینکه دست به خمیر نان بزنند کارت معاینه پزشکی را دریافت کرده و همچنین مطمئن باشند که مبتلا به ویروس انگل نباشند؛ البته توجیه برخی از افراد این است که با پخته شدن نان با حرارت بالا میکروب ها و ویروس ها از میان می روند، در صورتی که قبل و بعد از پخته شدن، این آلودگی قابل انتقال است. 

وی عنوان کرد: حتی الامکان باید کارگری که پول را از مشتری می گیرد با کارگری که نان را تحویل می دهد و با کسی که نان را پخت می کند، متفاوت باشد تا از انتقال آلودگی جلوگیری شود.

 

دکتر بهزادی در پایان از عموم مردم و شهروندان محترم درخواست نمود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را با تلفن فوریتهای سلامت محیط و کار مرکز بهداشت قشم 07635222616 و یا سامانه کشوری 190 جهت پیگیری اطلاع رسانی کنند.   

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٢ شهريور ١٣٩٦  |  کد خبر : ٩٠٨٩ | تعداد نمایش خبر : 37
 

 


خروج